Skip to main content
သယံဇာတနှင့်သဘာဝပတ်ဝန်းကျင်ထိန်းသိမ်းရေးဝန်ကြီးဌာန
သစ်တောဦးစီးဌာန
Navigation
ပင်မစာမျက်နှာ
သစ်တောနယ်မြေ
အမြဲတမ်းသစ်တောနယ်မြေများတည်နေရာ
သစ်တောနယ်မြေ
သစ်တောဖုံးလွှမ်းမှု
သစ်တောစိုက်ခင်း
ဌာနစိုက်ခင်း
စီးပွားရေးစိုက်ခင်း
စက်မှုကုန်ကြမ်းစိုက်ခင်း
ကျေးရွာသုံးထင်းစိုက်ခင်း
ရေဝေရေလဲစိုက်ခင်း
တည်ထောင်ပြီးစိုက်ခင်းများ
စိုက်ခင်းမြေနေရာပြမြေပုံ
ပုဂ္ဂလိကစိုက်ခင်း
ပုဂ္ဂလိက ကျွန်းစိုက်ခင်း
ပုဂ္ဂလိက သစ်မာစိုက်ခင်း
ပုဂ္ဂလိက စက်မှုကုန်ကြမ်း စိုက်ခင်း
ပုဂ္ဂလိက စိုက်ခင်းများ
စိုက်ခင်းအမျိုးအစားအလိုက် မြေငှားရမ်းခ
CF တည်ထောင်ပြီးစီးမှု
CF
MRRP
ဇီဝမျိုးစုံမျိုးကွဲ
သဘာဝထိန်းသိမ်းရေးနယ်မြေများ
သဘာဝထိန်းသိမ်းရေးနယ်မြေများတည်နေရာ
ရမ်ဆာရေဝပ်ဒေသများ
လူစွမ်းအားအရင်းအမြစ်
မြန်မာနိုင်ငံသစ်တောကျောင်း
ဗဟိုသစ်တောလုပ်ငန်းဖွံ့ဖြိုးမှုလေ့ကျင့်ပညာပေးရေးဌာန
သုတေသနလုပ်ငန်းများ
သစ်တောသုတေသနဆိုင်ရာအချက်အလက်များ
သစ်တောဖွံ့ဖြိုးရေး
သစ်အသုံးချရေး
တိရစ္ဆာန်ဥယျာဉ်များ
တိရစ္ဆာန်ဥယျာဉ်(နေပြည်တော်)
ဆာဖာရီဥယျာဉ်(နေပြည်တော်)
တိရစ္ဆာန်ဥယျာဉ်(ရန်ကုန်)
တိရစ္ဆာန်ဥယျာဉ်(ရတနာပုံ )
စာအုပ်စာတမ်း
သစ်တောမူဝါဒ
ဥပဒေများ
သုတေသနစာတမ်းများ
သစ်တောဂျာနယ်များ
အခြား
DFMP
SOP
လုပ်ထုံးလုပ်နည်း
ဆက်သွယ်ရန်
You are here
Home
» Fruit Cuture
Fruit Cuture
Author:
Dr. Sham Singh
Place / Publisher:
New Dehli, Indian Council of Agriculture Research
Year:
1963
Subject:
Fruits